Ytterligare två personrån i Stockholmsområdet


Avpixlat berättade i en tidigare nyhetsnotis att två personrån skett i Stockholmsområdet under fredagskvällen. Senare under natten anmäldes ytterligare två personrån.

Vid 03-tiden på natten larmades polis till Folkungagatan i centrala Stockholm, där det uppgavs vara bråk utanför en pub. Det visade sig vara fråga om ett personrån. En man hade rånats på en guldkedja av två gärningsmän. Den rånade mannen kunde dock bara lämna ett mycket vagt signalement på rånarna. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits.

Strax därefter, vid 03.20-tiden, blev en man rånad och misshandlad av två gärningsmän vid Hökarängens tunnelbanestation, i södra Stockholmsområdet. Han blev dragen till marken, sparkad, samt bestulen på sin mobiltelefon och en guldkedja. Den rånade mannen klarade sig utan allvarligare fysiska skador, men uppges ha varit chockad efter händelsen. Två misstänkta gärningsmän greps vid 04-tiden, efter spaning i området. Polisens rapportering innehåller inga uppgifter om de misstänkta rånarna.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus