Västerås: Våldsamt kvinnoöverfall i Irsta


Vid 16.40-tiden på måndagseftermiddagen överfölls en 29-årig kvinna på en motionsslinga i Irsta, strax utanför Västerås. Hon attackerades av en främmande man, men lyckades slita sig fri och ta sig till sin bostad. Kvinnan uppges ha fått sårskador vid munnen och ha varit svårt chockad efter överfallet.

Det är oklart om gärningsmannen hade för avsikt att utsätta kvinnan för ett sexuellt övergrepp, eller om det fanns något annat motiv bakom överfallet. Polisen rubricerar initialt ärendet som försök till våldtäkt alternativt misshandel. Gärningsmannen har inte gripits, och i polisens rapportering uppges inget signalement på honom.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus