Värmland: Äldre kvinna bestulen av blomsterförsäljare


En äldre kvinna i Molkom, ett par mil norr om Karlstad, anmälde på måndagen en stöld som inträffat på söndagen. Den äldre damen, som uppges bo på Stationsgatan i Molkom, fick på söndagen besök av en kvinna som utgav sig för att sälja blommor. Den äldre damen släppte in kvinnan och gick med på att köpa en blomma. Hon betalade med en 500-lapp, varpå blomsterförsäljerskan svarade att hon inte hade växel. Därpå lämnade kvinnan lägenheten och tog med sig 500-lappen.

Den "blomstersäljande" kvinnan har inte gripits, och av okänd anledning uppges inget signalement på henne i polisens rapportering. Man kan dock konstatera att tillvägagångssättet och det faktum att brottet begåtts mot en äldre person är typiskt för kringresande zigenska stöldligor, i allmänhet från Östeuropa.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus