Varberg: Ung man anmälde grov, oprovocerad gatumisshandel


En ung man i Varberg har anmält att han utsatts för en grov, oprovocerad misshandel av fyra okända män. Misshandeln ska ha skett i onsdags, tidigt på eftermiddagen, utanför Sparbankshallen i Varberg. Fyra gärningsmän ska utan anledning ha attackerat offret med sparkar och slag. Den misshandlade mannen tvingades uppsöka sjukhuset. Han ska bland annat ha fått ett brutet okben, en spricka i näsbenet samt smärtor i rygg och höft. Lokala Hallands Nyheter rapporterar om händelsen, men uppger av okänd anledning inga signalement på de fyra våldsmännen.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus