Väpnat personrån i Luleå


Omkring kl. 0.10 natten mot söndag rånades en man i Björkskata centrum i Luleå. En ensam gärningsman hotade honom med pistol och tilltvingade sig hans värdesaker. Den rånade mannen ska ha klarat sig utan fysiska skador.

Rånaren har inte gripits. Han ska ha lämnat platsen på cykel i riktning mot Hagelvägen, och följande signalement uppges i polisens rapportering:

Man, c:a 35 - 40 år gammal, c:a 175 - 180 cm lång, orakad, kraftiga ögonbryn, var iklädd grön vindjacka med vit dragkedja, mörka byxor och mörka kängor, färdades på en svart cykel.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus