Vänersborg: Äldre man brutalt misshandlad vid rånförsök


Vid 20.30-tiden på torsdagskvällen var en man i 65-årsåldern ute på promenad i Vänersborg. När han befann sig på en gångväg nedanför gamla lasarettet, strax söder om Strandkyrkogården, överfölls han av två okända gärningsmän. De drog ner honom på marken och sade att det var ett rån. Den äldre mannen gjorde motstånd, och fick då ett kraftigt slag över ena ögat. Gärningsmännen ska ha gett upp rånförsöket utan att få med sig något.

Rånoffret uppges ha blött ymnigt till följd av slaget mot huvudet, och fick föras till sjukhus med ambulans. Rånarna har inte gripits, och de signalement som uppges är mycket vaga. Rånarna ska ha varit maskerade, och den enda beskrivning som ges är att båda rånarna var "spensligt byggda".

Polisen i Vänersborg vill ha in tips och vittnesuppgifter från personer som befunnit sig i området vid den aktuella tidpunkten. Den som har information att lämna ombeds kontakta polisen på tel. 114 14.Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus