Våg av villainbrott i Sundsvall


På söndagseftermiddagen rapporterade Sundsvallspolisen att en våg av villainbrott drabbat staden de senaste dagarna. Under ett och ett halvt dygn hade sammanlagt 16 villainbrott anmälts. Senare under söndagen har ytterligare fem anmälda villainbrott i Sundsvallstrakten rapporterats på polisens webbplats. Totalt har alltså hela 21 villainbrott anmälts i staden under loppet av knappt två dygn. Fler anmälningar kan förstås komma in, exempelvis om personer som varit bortresta kommer hem och uppdagar att de haft inbrott.

Det finns inga spår efter tjuvarna i något av fallen. Polisen i Sundsvall vill därför ha in tips och vittnesuppgifter. Den som har någon information att lämna, till exempel om okända personer eller bilar som setts i villaområden i Sundsvallstrakten, ombeds kontakta polisen på tel. 114 14.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus