Uppsala: Fyra gripna för grov gatumisshandel, två offer till sjukhus


Omkring kl. 01.30 natten mot söndag blev två 26-åriga män grovt misshandlade av fyra andra män vid Nybron i Uppsala. En ordningsvakt på en krog i närheten blev vittne till misshandeln och tillkallade polis. de två misshandlade männen fördes till sjukhus med allvarliga skador. Bland annat ska de ene av dem ha brutit en fot.

I polisens rapportering uppges att samtliga fyra gärningsmän greps, medan lokaltidningen UNT skriver att en av dem lyckades komma undan. Varken i polisens eller i UNT:s rapportering uppges våldsmännens nationaliteter/etniciteter. Man berättar inte heller om det funnits någon relation mellan offer och gärningsmän, och om det finns något känt motiv bakom det grova våldet. Man uppger bara att de män som gripits och anhållits för den grova misshandeln är i 20-årsåldern.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus