Ungdomar rånades på olika håll i Stockholmsområdet


Under fredagskvällen rapporterades två personrån på olika platser i Stockholmsområdet. I båda fallen var det ungdomar som rånades, och polisens rapportering innehåller förhållandevis lite information om händelserna.

Strax före kl. 22 på kvällen rånades tre ungdomar på sina mobiltelefoner i Rålambshovsparken, i Stockholms innerstad. Två män i 25-årsåldern ska ha hotat att knivskära ungdomarna om de inte lämnade ifrån sig sina telefoner. Rånarna ska dock aldrig ha visat någon kniv, utan hoten var endast verbala. Rånarna ska efter rånet ha lämnat platsen i riktning mot Thorildsplan. Det finns inga uppgifter om att de identifierats eller gripits, och inga signalement uppges.

Omkring kl. 22.15 anmälde en spärrvakt på stationen i Märsta, norr om Stockholm, att en ung man rånats på stationen. Två gärningsmän hade under knivhot tilltvingat sig hans mobiltelefon. Rånarna uppges ha varit i 15-årsålderm, och en av dem ska ha haft en hund med sig. Det finns inte heller i detta fall några uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits, och inga närmare signalement uppges.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus