Två personrån i Stockholmsområdet


Under natten mot tisdag rapporterades två personrån i Stockholmsområdet, ett i centrala Stockholm och ett i den invandrardominerade förorten Kista.

Vid 03-tiden på natten blev en man misshandlad och rånad på sitt bankkort på Danmarksgatan i Kista. Flera gärningsmän ska ha deltagit i rånet. Av okänd anledning uppges inga signalement på dessa. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits.

Strax före kl. 04 på natten rånades en man på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm. Han blev bestulen på mobiltelefon och plånbok. Det finns ingen uppgift om att rånarna identifierats eller gripits, och de signalement som uppges är mycket vaga. Rånarna beskrivs bara som "tre mörkt klädda personer" som tros ha varit i 18 - 19-årsåldern.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus