Två personrån i Malmö under tisdagskvällen


Under tisdagskvällen har två personrån rapporterats i spännande, mångkulturella Malmö. I båda fallen har ensamma offer rånats av flera gärningsmän.

Det ena rånet inträffade i Annelundsparken vid 19.30-tiden. Där rånades en person under knivhot av ett gäng på fem personer. Det ska dock bara ha varit en i gänget som var aktiv, medan de övriga förhöll sig passiva. Offret avtvingades bland annat mobiltelefon och plånbok.

Det andra rånet skedde i Pildammsparken omkring kl. 20.20. I det fallet beskrivs rånarna som "tre killar". Rånoffret ska ha blivit slagen i ansiktet. Det är oklart vad rånarna kom över.

Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits i något av fallen, och av okänd anledning uppges inga signalement.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus