Två gripna för knivmord i centrala Piteå


Vid 01.20-tiden natten mot söndag blev en 27-årig man knivhuggen till döds på Sundsgatan i centrala Piteå. Dådet ska ha skett utomhus, mittemot puben Kalles Krog. Två män, 23 respektive 24 år gamla, har gripits för dådet. Det finns ännu inga uppgifter om vad som legat bakom brottet.

Mordet diskuteras på diskussionsforumet Flashback, och enligt de uppgifter som framkommit där ska både offret och de misstänkta gärningsmännen vara etniska svenskar. Det florerar också rykten om att de misstänkta gärningsmännen ska ha varit narkotikapåverkade när brottet begicks. Inga av dessa uppgifter har dock bekräftats av någon officiell källa.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus