Trollhättan: Kvinna tros ha knuffats från balkong i invandrartäta Kronogården


Omkring kl. 03.20 natten mot måndag föll en kvinna från en balkong på andra våningen. Händelsen inträffade i en fastighet på Lantmannavägen, i den invandrardominerade stadsdelen Kronogården i Trollhättan. Kvinnan ska efter fallet ha tagit sig tillbaks till lägenheten. Vittnen tillkallade polis. När polis kom till platsen fann de kvinnan i lägenheten, och därifrån fördes hon till sjukhus. Det är oklart hur pass illa skadad hon blev.

I den aktuella lägenheten fanns även en man i 45-årsåldern, och polisen misstänker att mannen kan ha knuffat eller kastat kvinnan från balkongen. Mannen har gripits misstänkt för dråpförsök alternativt misshandel. Varken i polisens eller i lokaltidningens rapportering uppges kvinnans ålder eller vilken relation hon har till den brottsmisstänkte mannen. Man uppger inte heller mannens och kvinnans nationaliteter/etniciteter.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus