Stockholm: Yxman försökte råna butik i Hässelby


Vid 15.20-tiden på onsdagseftermiddagen utsattes en mindre butik på Loviselundsvägen i Stockholmsförorten Hässelby för ett väpnat rånförsök. En ensam, maskerad gärningsman kom in i butiken med en yxa och agerade hotfullt. När han "viftade omkring sig" med yxan slog han sönder en kassaapparat. Han sprang sedan från platsen utan att få något med sig. Ingen skadades fysiskt vid rånförsöket.

Rånaren tros ha varit i 20-årsåldern. Han var 175 - 180 cm lång, maskerad med rånarluva, samt iklädd svart jacka och jeans. Han talade svenska utan brytning.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus