Stockholm: Två personer misshandlades grovt i Huddinge


Strax före kl. 22 på lördagskvällen påträffades två personer som blivit grovt misshandlade i ett parkeringsgarage vid Dialoggatan i Huddinge, i södra Stockholmsområdet. Flera personer tros ha befunnit sig på platsen då misshandeln skedde, men det finns uppgifter om att bara en av dem utförde själva misshandeln. Offren ska ha förts till sjukhus med ambulans, men det finns inga uppgifter om hur pass illa skadade de är.

I polisens rapportering uppges varken hur de båda offren misshandlats, om offren är kända av polisen sedan tidigare, eller om offren kände personen/personerna som misshandlade dem. Det uppges inte heller några signalement på gärningsmannen/-männen, eller om det finns något känt motiv bakom misshandeln. Följaktligen är det svårt att dra några slutsatser om det som skett. De yttre omständigheterna tyder dock på att det ännu en gång varit fråga om någon form av uppgörelse mellan gängkriminella.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus