Stockholm: Man rånades på nyinköpt dator


Vid 19-tiden på onsdagskvällen rånades en man på Olofsgatan i centrala Stockholm. Han kom precis från en datorbutik, där han köpt en ny dator. Denna bar han i en kasse. Plötsligt kom två män upp bakom honom. En av dem tryckte något hårt mot hans rygg och sade: "Ge hit påsen!". Efter att mannen överlämnat påsen med datorn fortsatte de båda rånarna gå rakt fram.

Rånarna har inte gripits, och de signalement som uppges är ytterst vaga. Den rånade mannen har beskrivit dem som c:a 175 - 180 cm långa och "lite biffiga". En av dem var iklädd mörk jacka och jeans.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus