Stockholm: Kvinna överfölls på Gärdet


Strax före kl. 21 på torsdagskvällen blev en kvinna överfallen och misshandlad när hon var ute och joggade på Gärdet i Stockholm. En ensam gärningsman attackerade kvinnan bakifrån och slog hennes huvud mot ett träd. Kvinnan tog upp ett överfallslarm, och mannen flydde då från platsen. Det är oklart om mannen var ute efter att råna kvinnan eller om det var fråga om ett sexuellt motiverat överfall. Polisen sökte i området, men kunde inte påträffa någon misstänkt. Inget signalement uppges på mannen. Det framgår dock inte i polisens rapportering om den utsatta kvinnan kunnat lämna något signalement.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus