Stockholm: En skadad vid skottlossning på Östermalm


Vid 16-tiden på torsdagseftermiddagen fick polisen larm om att skott avlossats i hörnet Kommentörsgatan/Skepparegatan, på Östermalm i Stockholm. Två personer ska i samband med detta ha setts bråka på platsen, och en bil ska efter skottlossningen ha kört därifrån.

Kort därefter inkom uppgifter om att en skottskadad person sökt vård på akutmottagningen på ett av länets sjukhus. Den bil som hade setts lämna brottsplatsen påträffades i närheten av sjukhuset.

Uppgifterna om vad som skett är ännu mycket knapphändiga. Varken i polisens eller mainstream-medias rapportering uppges om den person som skjutits identifierats eller förhörts. Det finns heller inga uppgifter om skadeläget för den skottskadade, huruvida gärningsmannen identifierats, eller om det finns något känt motiv bakom dådet.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus