Stockholm: En knivskadad vid rånförsök i invandrartäta Rinkeby


Vid 13-tiden på lördagen utsattes en resebyrå på Kuddbygränd i Stockholmsförorten Rinkeby för ett väpnat rånförsök. En ensam gärningsman ska ha försökt tilltvinga sig pengar genom att hota med kniv och pistol. Något slags tumult ska ha uppstått, varvid en person knivskars i bröstet. Det är oklart hur pass allvarligt skadad offret blev, men han uppges ha fått föras till sjukhus med ambulans. Det finns inga uppgifter om att rånaren identifierats eller gripits, och av okänd anledning uppges inget signalement på honom.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus