Stockholm: Bilrån på Sockenvägen


Strax före kl. 20 på torsdagskvällen rånades en person på sin bil. Rånet skedde på Sockenvägen i södra Stockholmsområdet. I polisens rapportering uppges dock inte var på den långa genomfartsgatan rånet skedde. Två maskerade gärningsmän ska ha sprutat pepparsprej mot offret och därefter tillgripit bilen. De uppges ha kört i riktning mot Nynäsvägen. Den stulna bilen är en BMW. Offret ska emellertid ha lånat den, och kunde därför inte registreringsnumret. Rånarna har inte gripits, och inga signalement uppges i polisens rapportering.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus