Stenungsund: Anställd på mack misshandlades vid brutalt rån


Strax efter kl. 22 på lördagskvällen rånades en OKQ8-mack i Stenungsund. Två gärningsmän misshandlade den person som vid tillfället arbetade på macken med sparkar och slag. De ska också ha hotat honom med kniv. Rånarna uppges ha kommit över en summa pengar.

Den misshandlade anställde fick föras till sjukhus, men det finns ingen närmare information om hans skadeläge. Förövarna har inte gripits. De signalement som uppges är vaga. De beskrivs bara som två män iklädda Adidas-byxor, huvor och handskar.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus