Södertälje: Unga kvinnor misshandlade och rånade


Vid 02.30-tiden natten mot söndag rånades två unga kvinnor i Södertälje. De var på väg hem och passerade genom en gångtunnel under Nyköpingsvägen, i riktning mot stadshuset. Då överfölls de av tre unga män, som av allt att döma var ute efter att råna den ena av kvinnorna på hennes mobiltelefon. Männen hotade tjejerna och knuffade dem till marken. När männen upptäckte att den mobiltelefon de var ute efter gått sönder lämnade de platsen. De utsatta unga kvinnorna ska inte ha fått några allvarligare fysiska skador, men uppges ha mått mycket psykiskt dåligt efter händelsen.

Det finns inga uppgifter om att gärningsmännen identifierats eller gripits. Lokaltidningen LT agerar i enlighet med den politiska korrekthet som styr svensk mainstream-media, och uppger i sin artikel om händelsen inga signalement på gärningsmännen. Man skriver bara att det var tre män i 20-årsåldern.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus