Södertälje: Kvinna överfölls och utsattes för våldtäktsförsök


Vid 17.30-tiden på tisdagen blev en kvinna överfallen och utsatt för ett våldtäktsförsök utomhus, i stadsdelen Västra Blombacka i Södertälje. I polisens rapportering uppges inte exakt var i området överfallet skedde. En främmande man uppges ha tagit stryptag på kvinnan, som dock lyckades försvara sig och med sparkar och slag fick mannen att avbryta övergreppet.

Mannen har inte gripits. Följande signalement uppges i polisens rapportering: Den misstänkte mannen är c:a 30 år gammal och c:a 170 cm lång. Han har svart hår, kraftiga ögonbryn och stor näsa. Han var vid tillfället iklädd mörkblå dunjacka, ljusblå jeans och gula kängor.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus