Örebro: Tonårspojke rånades på moped under pistolhot


Vid 21-tiden på fredagskvällen rånades en kille i Örebro på sin moped. Han kom körande längs Drottninggatan i centrala Örebro. Utanför McDonald's-restaurangen på Drottninggatan klev en ensam gärningsman ut i gatan och stoppade honom. Gärningsmannen hotade med ett pistolliknande föremål och krävde att få mopeden. Mopedföraren vågade inte annat än att lämna över mopeden. Rånaren körde därefter iväg österut på Rudbecksgatan, i riktning mot Behrn Arena. Det finns inga uppgifter om att rånaren identifierats eller gripits. Lokala Nerikes Allehanda rapporterar om mopedrånet, men uppger av okänd anledning inget signalement på rånaren.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus