Örebro: En person grovt misshandlad vid gängbråk på biograf


Vid 21.30-tiden på söndagskvällen utbröt ett storslagsmål på biografen Filmstaden i Örebro. Åtminstone en av de inblandade ska ha fått "ordentligt med stryk". Samtliga inblandade i bråket uppges vara välkända av Örebro-polisen, och tillhör stadens kriminella gängmiljöer. Slagsmålet på bion tros dock inte ha varit en uppgörelse mellan rivaliserande gäng, utan snarare något slags intern konflikt inom en grupp. Ingen av de inblandade har velat tala med polisen, och händelsen lär därför bli svår att utreda. Ingen utomstående ska ha skadats vid bråket. Dock ska en stol och ett skyltskåp tillhörande biografen ha fått skador.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus