Örebro: 76-årig man slogs medvetslös av inbrottstjuvar


Strax före kl. 02 natten mot söndag larmade en 76-årig man i stadsdelen Brickeberg i Örebro polisen. 76-åringen hade då vaknat till efter att en stund ha legat medvetslös. Han hade tidigare under natten vaknat av att det hördes ljud från bottenvåningen i hans villa. När han gick ner för att se vad som pågick möttes han av två yngre män. De hade brutit sig in genom att krossa en ruta. De båda inbrottstjuvarna slog 76-åringen så illa att han förlorade medvetandet. I efterhand kunde det konstateras att tjuvarna tagit med sig en mängd gods från 76-åringens bostad, bland annat datorer, smycken och kontanter.

76-åringen fick föras till sjukhus för omplåstring, men det finns inga närmare uppgifter om hur pass illa skadad han blev. Det är oklart om han kunnat uppge några signalement på männen som angrep honom. Varken i polisens eller lokala Nerikes Allehandas rapportering om brottet uppges några signalement.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus