Rån och anlagda bilbränder i västra Götaland


Strax före kl. 02 natten mot fredag rånades ett äldre par i sin bostad i Balkeröd, ett litet samhälle på östra Tjörn. Två maskerade rånare uppges ha hotat det äldre paret med kniv och tilltvingat sig pengar samt en mobiltelefon. Rånarna ska därefter ha lämnat platsen i bil. Det rånade paret klarade sig utan fysiska skador, men uppges ha varit chockade efter händelsen. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits. Av okänd anledning uppges varken några signalement på rånarna eller någon beskrivning av bilen de färdades i.

I Vänersborg sattes bilar i brand på två platser strax före kl. 01 på natten. Först brann en bil på Kronogatan och kort därefter brann två bilar på Hästängegatan. Åtminstone två av de tre antända bilarna totalförstördes. Det finns inga uppgifter om misstänkta eller gripna.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus