Norrköpingspolisen vill ha in tips om rånare


Vid 21.30-tiden på måndagskvällen rånades tre personer av två mopedburna rånare i Norrköping. Rånet skedde på en gång- och cykelbro mellan stadsdelarna Ljura och Hageby. Offren blev bestulna på väskor och mobiltelefoner.

Polisen vill ha in tips och vittnesuppgifter som kan leda till att rånarna kan identifieras och gripas. Den som har information att lämna ombeds kontakta polisen på tel. 114 14. Märkligt nog uppges inga signalement på rånarna i polisens rapportering om händelsen.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus