Malmö: Ung man greps för grov misshandel efter bråk på Rosengård


Strax före kl. 16 på lördagseftermiddagen larmades polis till Bennets väg i den invandrardominerade Malmö-stadsdelen Rosengård på grund av ett pågående bråk. En man i 30-årsåldern påträffades med skador i huvudet. Genom vittnesförhör på platsen kunde en man i 20-årsåldern gripas, misstänkt för grov misshandel.

Det finnas inga uppgifter om vare sig den gripnes nationalitet/etnicitet, motivet till misshandeln, eller om denna misshandel hade några kopplingar till fredagskvällens skottdåd i området.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus