Malmö: Restaurangbåt utsattes för sprängdåd


Vid 01.30-tiden natten mot måndag utsattes nöjesbåten Prins Bernhard för ett sprängdåd. Båten ligger förtöjd vid Skeppsbron i centrala Malmö, och fungerar som krog och nattklubb. Någon form av sprängladdning hade placerats vid entrén till båten. Denna del av båten skadades. Samtidigt gick en ruta i en butik på andra sidan gatan sönder. Restaurang- och nattklubbsverksamheten på båten var vid tillfället stängd, och ingen människa fanns ombord. Alltså uppstod inga personskador. Polisen rubricerar det inträffade som allmänfarlig ödeläggelse, men ingen har gripits och det finns inga uppgifter om misstänkta. Lokala Sydsvenskan uppger att båten tidigare utsatts för både brand- och sprängattentat.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus