Malmö: Rån/grov stöld mot guldbutik


Vid 10-tiden på söndagsförmiddagen krossade två maskerade män rutorna till en guldbutik på Lantmannagatan i Malmö, och stal en mängd föremål. Det finns uppgifter om att männen ska ha varit beväpnade, men de tycks inte ha riktat några direkta hot mot butikspersonalen. Därmed var det inledningsvis oklart om brottet skulle rubriceras som rån eller stöld. Det finns inga uppgifter om att gärningsmännen identifierats eller gripits, och av okänd anledning uppges inga signalement på dem.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus