Malmö: Misstänkt pyroman greps på Kirseberg


De senaste dagarna har stadsdelen Kirseberg i Malmö drabbats av ett flertal mindre anlagda bränder. Vid 15-tiden på söndagseftermiddagen sågs en man försöka sätta eld på sadel och däck på en cykel som stod parkerad på Solgatan. Något senare sågs samme man försöka sätta eld på en soptunna i området. Kort därefter kunde han gripas. Den gripne visade sig vara en 24-åring, vars nationalitet/etnicitet inte uppges i polisens rapportering. Polisen hoppas att den nu gripne legat bakom samtliga anlagda bränder i stadsdelen de senaste dagarna, men detta är ännu oklart.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus