Malmö: Knivbeväpnade män rånade Elgiganten


Strax före kl. 20, i samband med att personalen höll på att stänga för kvällen, rånades Elgigantens butik i Svågertorp, i södra Malmöområdet. Två maskerade gärningsmän hotade personalen med kniv och tilltvingade sig ett antal kameror. En tredje gärningsman väntade i en bil utanför, och efter rånet körde rånarna troligen mot centrala Malmö. Polisen uppger att patruller söker efter den aktuella bilen. Av okänd anledning uppges varken några signalement på rånarna eller någon beskrivning av flyktbilen.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus