Malmö: Detonation och bilbrand på Dalaplan


Strax före midnatt på måndagen fick Malmöpolisen flera samtal om att en kraftig smäll hörts vid Dalaplan. När polis kom till platsen upptäckte de att en bil stod i brand. Det var vid 0.20-tiden natten mot tisdag fortfarande oklart exakt vad som skett. Det får dock ses som sannolikt att det varit fråga om ytterligare ett sprängdåd, möjligen med kopplingar till pågående konflikter mellan stadens kriminella invandrargäng.

Uppdatering (tisdag): Enligt Sveriges Radios rapportering ska det ha varit fråga om ett sprängdåd. Förutom den sprängda bilen ska ytterligare två bilar samt ett fönster i en intilliggande fastighet ha skadats.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus