Malmö: Brand i zigenartiggares tältläger


Invasionen av tiggande zigenare från i huvudsak Rumänien har inneburit att tältläger uppstått i ett flertal svenska städer. Dessa läger utgör på flera sätt ett problem, inte minst vad gäller brandrisken. Vid 15-tiden på tisdagseftermiddagen visade detta sig ännu en gång. Då brann det i ett tältläger vid Cronquist gata/Per Albin Hanssons väg i Malmö. Ett större tält hade delvis brunnit. Dessutom uppges att det fanns en mängd sopor på platsen, som fattat eld och spred rök. Branden tros eventuellt ha varit anlagd.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus