Lidköping: Brutalt kvinnoöverfall och våldtäktsförsök


Strax före kl. 06 på söndagsmorgonen var en 23-årig kvinna på väg genom Stadsträdgården i centrala Lidköping, då hon överfölls av en okänd man. Mannen grep tag i henne och rispade henne i ansiktet med en kniv. Han ska sedan ha skurit sönder hennes byxor. Kvinnan lyckades dock slita sig fri från mannen och fly från platsen.

Kvinnans fysiska skador beskrivs som lindriga, men hon ska ha varit mycket chockad efter händelsen. Mannen har inte gripits. Enligt Göteborgs-Posten vill polisen avvakta med att offentliggöra signalement på mannen. Det är oklart varför man fattat detta beslut. Polisen vill emellertid gärna ha in tips och vittnesuppgifter från personer som befunnit sig i området vid den aktuella tidpunkten. Den som har information att lämna ombeds kontakta polisen på tel. 114 14.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus