Lerum: Man sköts i benet vid rån, polisen jagar par i guldfärgad bil


En man i 50-årsåldern larmade strax före kl. 14 på söndagen polis, och uppgav att han skjutits i ena benet i samband med ett rån. Händelsen inträffade i Skallsjö, ett litet samhälle utanför Lerum, i östra Göteborgsområdet. Polis som kom till platsen kunde konstatera att mannen verkligen hade skottskadats. Polisen uppger att han troligen skjutits med småhagel. Han fördes till sjukhus.

Offret har uppgett att personerna som rånade honom var en man och en kvinna. De ska ha lämnat platsen i en guldfärgad bil av sedan-modell. Polisen säger att de satt in stora insatser "både på vägarna och i luften" för att försöka lokalisera och gripa rånarna.

Inga signalement uppges på rånarna. Det uppges inte heller exakt var rånet skedde.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus