Laxå: 70-årig man misshandlad och rånad


Vid 22.20-tiden på fredagskvällen larmades polis till en adress i Laxå, där en 70-årig man blivit misshandlad och rånad av en ensam gärningsman. Misshandeln tros ha skett i en husvagn som stod uppställd på 70-åringens tomt. Rånaren ska ha tilltvingat sig nycklarna till offrets bil, en blå Volvo 242, och sedan lämnat platsen i denna. Polisen misstänker att 70-åringen har något slags relation till mannen som misshandlade och rånade honom. I inledande förhör ska dock 70-åringen ha varit ovillig att berätta några detaljer om vad som skett. Polisen förutser därför att ärendet kan bli svårutrett.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus