Kristianstad: Personrån på Olastorpsvägen


Vid 22.30-tiden på lördagskvällen rånades en person på sin handväska på Olastorpsvägen i Kristianstad. Rånoffret ska inte ha fått några fysiska skador, men uppges ha varit chockad efter händelsen. Två gärningsmän ska ha deltagit vid rånet. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits. Av okänd anledning uppges inga signalement på dem. I polisens rapportering sägs bara att rånarna färdades på cykel. Det kan nämnas att Olastorpsvägen, där rånet skedde, ligger alldeles intill den invandrartäta stadsdelen Gamlegården-Näsby.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus