Kristianstad: Kvinna rånades i källare


Tidigt på lördagsmorgonen, strax före kl. 07, gick en kvinna som bor i ett flerfamiljshus på Kvarngatan i Kristianstad ner i husets källare. Där möttes hon av två maskerade män som rånade och misshandlade henne. kvinnan blev slagen med någon form av tillhygge, och avtvingad ett halsband och en klocka. Det är okänt vad männen gjorde i källaren och hur de tagit sig in där. De signalement kvinnan kunnat uppge är vaga. Rånarna beskrivs bara som två maskerade, mörkt klädda män. Polisen vill gärna ha in tips och vittnesuppgifter från boende i området och personer som varit där vid den aktuella tidpunkten. Den som har information att lämna ombeds kontakta polisen på tel. 114 14.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus