Karlstad: Lättkränkt bilist körde med avsikt på ung kvinna


Vid 13.30-tiden på fredagen befann sig två unga kvinnor på Basungatan i den invandrartäta stadsdelen Kronoparken i Karlstad. Den ena kvinnan gjorde en provocerande gest åt den andra. En främmande man såg detta och trodde att gesten var riktad mot honom. Han ska då ha sagt något åt kvinnorna, varpå han satte sig i sin bil och körde mot de båda kvinnorna. En av kvinnorna blev påkörd och skadade en fot. Mannen ska därefter ha kört från platsen. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

Det signalement som uppges på den aggressive mannen är vagt. I polisens rapportering står bara att han tros vara c:a 30 - 40 år gammal och har tunt, mörkt hår. Den bil han färdades i ska ha varit en mörkblå Audi A4.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus