Invandrarkvinna stal pengar på äldreboende


Under sommaren skedde ett stort antal stölder från gamla på Eslövs kommuns äldreboenden. Cheferna gillrade en fälla med märkta sedlar i syfte att få fast tjuven, vilket också lyckades. Nu åtalas en anställd - en invandrarkvinna i 60-årsåldern - för grov stöld vid Lunds tingsrätt.

När kvinnan konfronterades med stölderna ställde hon till med en scen och menade att det var rasism att anklaga henne, att det enda skälet till att man misstänkte just henne var att hon var utlänning. Det är oklart om hon drivit samma linje i domstolen.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus