Helsingborg: Systembolaget rånades


Omkring kl. 15.25 på torsdagseftermiddagen utsattes Systembolagets butik på Drottninggatan i centrala Helsingborg för ett rån. En ensam gärningsman hotade personalen med ett knivliknande föremål och tilltvingade sig en okänd summa pengar. Eventuellt ska rånaren också ha varit beväpnad med något som liknade en pistol. Efter rånet lämnade rånaren platsen till fots. Det finns inga uppgifter om att rånaren identifierats eller gripits, och av okänd anledning uppges inget signalement på honom.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus