Helsingborg: Äldre man brutalt rånad i Olympiaskogen


Vid 18.30-tiden på söndagskvällen utsattes en man i 65-årsåldern för ett våldsamt rån i skogsområdet intill idrottsanläggningen Olympia i centrala Helsingborg. Han attackerades av tre gärningsmän som slog honom till marken och sparkade honom. De ska också ha hotat honom med kniv och pistol, samt tilltvingat sig hans plånbok. Den rånade mannen tog sig efter händelsen till akutmottagningen. Han hade smärtor i magen efter de sparkar han fått ta emot.

Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits. Av okänd anledning uppges inga signalement på dem, vare sig i polisens eller lokala Helsingborgs Dagblads rapportering. Helsingborgs Dagblad skriver bara att de tre rånarna tros ha varit mellan 18 och 30 år gamla.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus