Göteborg: Två personrån i centrum under natten mot söndag


Under natten mot söndag rapporterades två personrån i centrala Göteborg.

Omkring kl. 03.30 tvingades en man under knivhot ta ut pengar från en uttagsautomat. Detta ska ha skett vid Brunnsparken. Medan offret tog ut pengar ställde sig rånaren en bit bort, möjligen för att undgå att fångas på bild av övervakningskamera. Offret kunde då ta upp sin mobiltelefon och ringa polisen. Polis kom till platsen och kunde gripa rånaren. Den gripne är en 24-årig man, vars nationalitet/etnicitet inte uppges i polisens rapportering.

Vid 05.30-tiden på söndagsmorgonen anmälde en utländsk man att han blivit rånad på Storgatan. Polisens rapportering om detta rån är emellertid ytterst knapphändig och innehåller inga detaljer om vad som skett.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus