Gävle: Man rånades på bil och värdesaker


Vid 21-tiden på måndagskvällen skedde ett rån på Folkparksvägen i Gävle. En man skulle just sätta sig i sin bil, då han överfölls av tre rånare. Rånarna tilltvingade sig mannens mobiltelefon och andra tillhörigheter. De lämnade sedan platsen i offrets bil. Den stulna bilen uppges vara en mörkblå Mazda av modell BA 323F, med "vinge" bak. Bilens registreringsnummer uppges inte i polisens rapportering om händelsen.

Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits, och heller inga uppgifter om att den stulna bilen återfunnits. De signalement som uppges på rånarna är ytterst vaga. Polisen skriver bara att de tros ha varit i 20-årsåldern.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus