Gävle: 22-åring fick örat avslitet i storslagsmål


Vid 23.30-tiden på lördagskvällen ska minst tio personer ha deltagit i ett stort slagsmål på Drottninggatan i centrala Gävle. Åtminstone två personer fick allvarliga skador. En 22-åring uppges ha fått ena örat avslitet, och en 26-åring fick käken avslagen. De flesta som deltog i bråket ska ha varit rejält berusade.

För polisen försvårades dessutom situationen av att folk på platsen var sminkade med anledning av Halloween-firandet. Många såg ut att ha skador, som i själva verket var smink. Följaktligen var det inledningsvis svårt för polisen att bedöma vilka personer som verkligen skadats. Gävlepolisen bedömer att det kommer att bli komplicerat att utreda vem som gjort vad i storbråket.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan).

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus