Borås: Ung man allvarligt skadad efter knivdåd


Vid sjutiden på söndagsmorgonen blev en man i 25-årsåldern överfallen i en lägenhet på Johannelundsgatan i stadsdelen Sjöbo i Borås. Två maskerade gärningsmän högg offret med kniv. Minst ett av huggen ska ha träffat i magen och orsakat allvarliga skador. Offret ska också ha fått skador i ansiktet. På söndagseftermiddagen meddelades att hans tillstånd var "allvarligt men stabilt".

De två män som utförde misshandeln har inte gripits. Det framgår varken i polisens eller i lokala Borås Tidnings rapportering om den misshandlade mannen bor i den lägenhet där misshandeln skedde. Det uppges inte heller om det finns något känt motiv till dådet.

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus