Bilbrandsvåg i Västerås


Under natten mot måndag drabbades Västerås av en mindre våg av anlagda bilbränder. Bilar sattes i brand på fyra olika ställen i staden, och totalt drabbades tio bilar. Fem av dessa bilar ska ha totalförstörts.

Den första branden skedde på Kontraktsvägen i industriområdet Finnslätten. Därefter brann bilar på två olika adresser i stadsdelen Bjurhovda. Avslutningsvis brann bilar på Fredriksbergsgatan, i västra delen av Västerås.

Polisen uppger att det finns vittnesuppgifter om misstänkta gärningsmän i ett par av fallen. Man har dock inte, utifrån dessa vittnesuppgifter, kunnat avgöra om samma personer legat bakom bränderna.

En mera detaljerad redogörelse för de olika bilbränderna i Västerås finns i polisens rapportering (se länk nedan).

Läs mer om denna nyhet här.

 Citat 
  
 Referenser 
  
 Relaterat 
  
 Research & argumentation 
  
 Humor 
  
 Etiketter 
  


OBS 1!
Kommentera hellre direkt under de externa referensartiklarna här ovan (där så är möjligt) än bara här hos oss!

OBS 2!
Om du har information/tilläggstips för nyheten som passar i någon av rutorna här ovan, skicka då in denna till dessa istället för (eller åtminstone utöver) att bara posta den i kommentarerna här nedan, eftersom informationen då får mycket större exponering, och samtidigt hjälper oss och andra att sätta ihop så kompletta och slagkraftiga artiklar som möjligt om nyheten!


OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.


comments powered by Disqus