Annonsera på Avpixlat

Invandrade våldsklankulturer präglar det svenska samhället allt mer

KRÖNIKA Afghaner mot syrier och araber. Araber mot somalier. Bosnier mot afghaner. Svenskar låser in sig i livrädsla. Detta är alltså det nya mångkulturella Sverige som blir allt mer uppenbart på landets gator och torg och som precis ingen klarar av att hantera. För oss på Avpixlat blir det i vanlig ordning att upprepa, ”Det var ju det vi sa!”

Häromdagen publicerades återigen en artikel om en stor konflikt mellan två invandrade etniska och kulturella grupper i Sverige. Denna gång i lilla Hörby där albaner och afghaner nu ligger i territoriekrig med varandra om vilken grupp som ska ”äga” torget och knarkhandeln där.

Tidigare har jag belyst konflikten mellan afghaner och syrier/araber i Ronneby samt mellan somalier och araber i Trollhättan. Nu är det Hörbys tur samtidigt som otaliga andra orter runt om i landet som berikats med massinvandring med ociviliserade klaner från världens mest dysfunktionella, konflikt- och krigshärjade områden i världen utvecklas åt precis samma håll. Dit klankulturer anländer, anländer per automatik även etniska och kulturella konflikter. Gamla konflikter invandrar och fortsätter och nya blossar upp.

Ett av flera problem med klankulturer är att de tenderar att vara våldsamma och impulsiva, alltså sakna spärrar som den civiliserade världens kulturer besitter. Konflikter som vi normalt löser via polis och rättssystem löser klankulturer genom våld, ofta dödligt sådant helt utanför civilsamhället. Hur man får slut på detta har jag inget svar på. Jag undrar om det ens är möjligt i Sverige eftersom vi inte ställer några krav på att klankulturer ska upphöra med sina barbariska kulturfenomen när de anländer till landet. Klaner uppmuntras ju dessutom av såväl politiker som journalister att fortsätta sina kulturella seder och bruk, oavsett hur barbariska de är.

En text som nyligen publicerades i SvD belyser just hur implusiv den afganiska kulturen är där människor i princip helt saknar spärrar och tar till våld så fort de förolämpas. Det är hela principen bakom den s k “hederskulturen”, eller skamkulturen som den borde benämnas som. Sådan kultur är även utbredd i Mellanöstern och Somalia. Kränks man i dessa regioner och kulturer så tar man omedelbart till våld, vilket inte sällan slutar med mord. Man skjuter först och frågar sedan, precis som i den gamla vilda västern. Precis samma mentalitet har nu anlänt till Sverige i massiva antal och helt bortom kontroll.

Att var tioende mord under 2016, varav var tredje mord där kvinnor var offer, var skammord bevisar just att klankulturer – barbari – växer sig allt starkare i Sverige. Detta är ett helt nytt fenomen i Sverige som jag starkt tvivlar på att politiker kan lösa eftersom det är kopplat till just kultur. Vill man ha mångkultur får man helt enkelt acceptera skammord. Skammord, liksom typen konflikter som vi ser i Hörby, är i Sverige för att stanna permanent. Enda sättet att förebygga sådana destruktiva kulturfenomen från att utövas i Sverige är att inte släppa in dem från första början. Att inbilla sig att man kan förändra en klankultur som existerat i årtusenden är en omöjlighet, framförallt när gruppen som utövar den växer sig allt större allt snabbare och inte har några krav på sig att förändras.

En civiliserad diskurs som traditionellt varit normen i Sverige blir allt mer avlägsen till förmån för kulturer vars norm innebär just våld och mord. Detta upplever nu Sverige allt mer regelbundet, inte minst i lilla Hörby. Hörbys naiva svar är tydligen att akut anställa en s k ”ungdomssamordnare” som ska säkra torget mot klankriget där dussintals vuxna afghaner krigar mot dussintals vuxna albaner om territorium och droger. Man kan nog räkna med att vapen finns tillgängliga. Hur en “ungdomssamordnare” ska lösa dessa vuxna konflikter som baseras på kultur och etnicitet, där droger och pengar dessutom ligger i potten, begriper jag inte.

Naturligtvis kommer en ”ungdomssamordnare” inte kunna göra ett skvatt för att lösa problemet. Knarkörsäljningen kan polisen eventuellt få bukt med om tillräckliga resurser sätts in, men etniska, religiösa och kulturella konflikter är omöjliga att lösa, vilket alla etniska, religiösa och kulturella konflikter i omvärlden bevisar, inte minst i det forna Jugoslavien. Hatet mellan olika etniska, kulturella och religiösa grupper är extremt djupt rotat i omvärlden och detta hat migrerar naturligtvis till Sverige där precis samma hat blossar upp och skapar nya konflikter i Sverige som tidigare inte existerat. I omvärlden bildas nya länder på grund av alla dessa konflikter mellan diverse grupper eftersom de inte kan hålla sams inom samma gränser. Att Sverige kommer genomgå liknande i framtiden kan man tyvärr inte längre utesluta.

Att dessa växande konflikter kan leda till mer eller mindre öppet krig mellan grupper är alltså att förvänta sig. Sådant sker redan i USA där till exempel svarta och latinamerikaner ligger i krig med varandra över territorium där Compton i Kalifornien länge varit i centrum. Det negativa som sker i USA anländer tyvärr som regel till Sverige numera. Mångkultur och dess konsekvenser är mångkultur med massiva konsekvenser, oavsett geografiskt område. Polisen och samhället står maktlöst. Att Compton dessutom presterar ett av USA:s sämsta skolresultat borde därmed inte förvåna någon. Att skolor i Compton anlitat poliser som bär automatvapen är inte heller förvånande. Media i USA “löser” detta genom att mörklägga problemen, alltså att inte rapportera. I Sverige ser vi precis samma sak när det gäller invandrarkriminalitet.

I svenskbygden Minneapolis i USA som sedan mitten av 90-talet under Bill Clinton storsatsat på somalisk klankultur likt Borlänge i dagens Sverige, är problemen massiva inom precis alla områden, något Avpixlat och jag själv belyst ett antal gånger. Beträffande konflikter inom denna krönikas sammanhang har somalier rykt ihop med svarta med ursprung från andra delar av Afrika. Trots att “människorasen” är densamma, etniciteten skiljer sig, handlar konflikten om religion och kultur – islam mot kristendom och somalisk kultur mot annan afrikansk kultur.

När etniska konflikter tar över ett samhälle påverkar det naturligtvis skolorna negativt med eftersom de etniska konflikterna och spänningarna fortgår även i skolan. Att Ronnebys, Trollhättans och Hörbys skolresultat är undermåliga torde inte förvåna någon som begriper konsekvenserna av utvecklingen där klansamhället och mångkultur växer fram. När grupper ägnar mer energi åt konflikter än åt skolan så får det naturligtvis konsekvenser. Hur det ska lösas genom en enda akut tillsatt “ungdomssamordnare” begriper jag inte.

Sverige har ju naturligtvis inget svar på dessa invandrade och växande problem, vilket leder oss till vetskapen att det dessutom bara kommer förvärras. Lägg därtill att en strid ström av IS-terrorister så småningom kommer återvända till Sverige som kommer behandlas med silkesvantar, vilket slukar enorma resurser. Då kommer krigen på gator och torg mellan diverse invandrade etniska och kulturella grupper framstå som rena dagiset eftersom risken att terrordåd inom Sverige ökar drastiskt.

Massa arga, hatiska och hämndlystna IS-terrorister som förlorat sitt territorium i Syrien eller Irak och därmed fått sin “heder” och dröm om ett religiöst kalifat fullständigt krossat måste nog anses vara tickande terrorbomber väl tillbaka i Sverige, något regeringen uppenbarligen inte tar på allvar. Detta kommer med betydande sannolikhet sluta med massa oskyldiga människors död i terrordåd i Sverige och en regering samt journalistkår som i vanlig ordning kommer skylla ifrån sig på naivitet och misstag.

Resurserna som annars skulle kunna användas för att motverka torgkrigen mellan invandrade grupper och därmed även förebygga ett mer utbrett inbördeskrig mellan dessa slukas istället upp av det snabbt växande terrorhotet som kommer med återvändande IS-terrorister. Hur Sverige tänker lösa allt detta inom den nuvarande ramen av total mesighet och inkompetens är bortom mig.

Häromdagen meddelade en asiatisk kompis till mig som är bosatt i Asien att dennes asiatiska vän bosatt i Sverige nu varnat min kompis från att resa till Sverige eftersom Sverige blivit allt för farligt att vistas i. Den korrekta Sverigebilden som påvisar att land i snabbt förfall sprids nu som en löpeld i såväl traditionell som social media, av såväl svenskar som icke-svenskar. De regelbundna klankonflikterna som denna krönika belyser som ett växande problem lär naturligtvis inte förbättra Sverigebilden heller.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson